Düzcespor'da yaşanan sıkıntılar bugün Vali Bülent Kılınç ve Düzcespor yönetiminin yaptığı toplantıyla çözüldü. Özellikle takım oyuncularının idmanlara katılmaması konusu üzerinde yoğunlaşılan toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Vali Bülent Kılınç “Direkt olarak işin içinde olmamamıza rağmen vatandaşların ve Düzce' nin adına futbol etkinliğini desteklemek, Düzceyi temsil eden Düzcesspor'un başarıyı yakalamasını sağlamak amacıyla takıma destek veriyoruz Biz Düzcespor' a desteğimizi devam ettireceğiz. İnşallah başarıyı da yakalayacağımıza inanıyorum .Bu başarı da her şeyden önce centilmence mücadele ederek Düzceyi en iyi şekilde Türkiye çapında temsil etmekle gelir.” şeklinde konuştu.

Düzcespor'un ligde şampiyon olma ihtimalini de değerlendiren Kılınç, şampiyonluğun gelip gelmeyeceğinin lig sonunda belli olacağını şu anda bir şey söylemenin zor olduğunu belirtirken, “ Gönlümüzden geçen Düzcespor' un şampiyon olmasıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan açıklamalar takım içindeki sorunların büyük oranda çözüldüğünü ve takım için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini gösterdi.