Bitexen Düzcespor, bir hafta aradan sonra çıktığı 3. Maçta Şile Yıldızspor’a deplasmanda 1-0 yenildi. Kırmızı- Laceivetli takımımız, Maçın 33. Dakikasında Şile Yıldızspor'lu Reha Kurt’un golüne mani olmadı ve 1-0 yenik duruma düştü. Takımımız kalesinde gördüğü bu golden sonra, rakip kaleye yüklense de, beraberlik golünü bir türlü bulamadı. İlk yarıda 1-0 ev sahibi Şile Yıldızspor’un lehine kapandı.

İKİNCİ 45. DAKİKA GOL BULAMADIK

İkinci yarıya iyi başlayan Bitexen Düzcespor, gol pozisyonları buluşmada fırsatlardan yararlanamadı. Uzatmaların oynandığı maçta, Bitxen Düzcespor, ilk yabancı saha maçından mağlup ayrıldı. Kırmızı lacivertli takım, böylece puan cetvelinde 7. Sıradan 12. Sıraya geriledi. Bitexen Düzcespor 3 puanda kalırken, rakibi Şile Yıldızspor puanını 6. Yaptı ve 4. Sıraya yerleşti.

BU GURUP’DA DİĞER MAÇ SONUÇLARI:

18 Eylül Cumartesi günü: Beyoğlu Yeni Çarşı:1-Çarşambaspor:0,Siirt Özel İdare:1- Bayrampaşa:1,68 Aksaray:1-Altındağspor:0,Hacetepe:1-52 Orduspor:2, Antalya Kestel:2- Elazığ Karakoçan:0, Darıca Gençlerbirliği:0- Malatya Yeşilyurt Belediye:1, Kızılca Bölükspor:0-İskenderunspor:4, Kuşadasporspor:3-Yomraspor.

LİDER KUŞADASPOR OLDU

3. lig 2. Gurupta oynanan 3. Hafta maçlarından sonra; Kuşadasıspor 7 puan ve gol fazlasıyla lider. Yine, 7 puanlı 52. Orduspor, 2. Sırada yer aldı. Bir maç eksiği olan Iğdırspor,3’ncü, 6. Puanlı Şile Yıldızspor 4’ncü, yine 6 puanlı Malatya Yeşilyurt 5’nci sırada yer aldı.

Haber: Harun Can Şerbetçi