Düzcespor, 15. Hafta maçında İskenderun 4 Temmuz Stadında oynadığı İskenderunspor maçından 3-1 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetten sonra İskenderunspor ile 4 olan puan farkı, 1’e indi. Düzcespor, ilk yarısının 0-0 biten maçın 64. Dakikasında, kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. Takımımız, 90. Dakika da ikinci golle 2-0  mağlup duruma düştü.  7 dakika ilave edilen maçın 90+2 dakikasında bir gol daha yiyen Düzcespor, rakibi karşısında 3-0 geriye düştü. Kırmızı lacivertli takım,  tek golü Muhammed Enes Erdem’in ayağından buldu.  Düzcespor, böylece, aldığı bu sonuçla 29 puanda kaldı ve 1 puan farkla liderliğini devam ettirdi. 

Düzcespor sahaya, Ömer Ay, Onur Şirin, Samet Eker, Mikail Koçak,  Murat Gürbüzererol, Oğuzhan Erdoğan,  Erdi Kasapoğlu,  Recep Kalkan,  Nevzat Bilen,  Emre Bekir 11’ile sahaya çıktı.  

İskenderun 4 Temmuz Stadında saat: 12:00’de başlayan İskenderunspor- Düzcespor maçına ev sahibi takımın taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Düzcespor, 15. Hafta maçına İskendurunspor ile arasındaki 4 puan farkla lider olarak sahaya çıktı. İlk yarısı 0-0 biten maçın, 64. Dakikasında İskenderunspor, Enes Soy’un ayağından golü bulunca 1-0 öne geçti.  Maçın 90. Dakikasında, oyuna sonradan giren Osman Şahin’in İskenderunspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Ev sahibi takım, 7 dakika ilave edilen maçın 90+2 dakikasında İsmail Güven’in attığı 3. Golle İskenderunspor 3-0’lık skora ulaştı. Düzcespor, tek golünü oyuna sonradan giren Muhammed Enes Erdem’in ayağından buldu ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Kırımızı lacivertli takımımız böylece, deplasmanda 3. Mağlubiyetini almış oldu. Takımımız bu yenilgiye rağmen İskenderunspor ile puan farkı 1’e  inmesine rağmen, liderliğini devam ettirdi.  Düzcespor. 16. Lig maçını kendi evinde 52 Orduspor ile oynayacak. 

Haber: Harun Can Şerbetçi .