2008–2009-2010 Doğumlu sporculardan oluşan Düzce İl Karması Basketbol Takımı, Giresun ilinde gerçekleşen turnuvaya Düzce’nin yanında Samsun, Sinop, Trabzon, Bayburt, Zonguldak, Karabük, Giresun, Amasya, Ordu ve Rize takımları katıldı.

Düzce İl Karması Basketbol Takımı, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde oynadığı maçları kaybetmeyerek Batı Karadeniz’in en iyisi olarak kendilerini Yarı Finallere yazdırdı.  Yarı Finaller Haziran ayı içerisinde Malatya ilinde yapılacak. Finallerde takımımız Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak.

Basketbol Alt yapısı olarak bir fabrikaya dönüşen Düzce Alt yapı Basketbolu olarak yerel liglerde ve ulusal liglerde Düzce’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Geçmiş sezonlarda Düzce’nin altyapı takımlarını Türkiye finallerinde temsil etme başarısı, Düzce’den milli takıma ve profesyonel liglerde, Düzceli gençlerin olmasında emeği olan antrenörler Ozan Alp ve Altuğ Kuru eşliğinde Türkiye Yarı Finallerinde temsil edecekler.

Antrenörler,  Düzce’nin basketbolu adına çıtayı daima yukarı çekmeyi hedefliyor ve her minik ellerin basketbola dokunmasını amaçlıyor.