Düzcespor, son hazırlık maçını, Düzce 18 Temmuz Stadında. 3. Lig 3. Gurubun iddialı takımlarından Esenler Erokspor ile yaptı. 7. Maçından tek gol çıkaran ekibimiz, rakibin ilk yarının ortalarında attığı iki gole engel olmadı.

Düzcespor, sahaya Kalede Ersin ile başladı. Emre, Dede, Onur, Elçin, Mikail, Erdi, Oğuzhan, Nevzat, Samet ve Murat’ın ilk 11’de yer aldığı maçta, Düzcespor, rakip takım Esenler Erokspor  takımından, 23. Dakikada Batuhan, 32. Dakikada ise Alper’in ayağından kalesinde iki gol birden gördü. Düzcespor’un bu yarıda istenilen futbolu sergileyemediği görüldü. İlk yarı da Düzcespor’un 2-0 yenilgisiyle son buldu. 


Düzcespor Teknik direktörü Yavuz İncedal ve teknik heyet, ikinci yarıda zaman zaman oyuncu değişikliğine gitti. Bu yarıda Onur’un yerine Berkhan, Mikail’in yerine Muhammed Enes Barutçu, Nevzat’ın yerine, Muhammed Enes, Murat’ın yerine ise  Tugay sahaya çıktı. Bu yarıda Düzcespor, biraz daha rakibine oranla baskılı oynadı. 60. Dakikaya kadar rakip kaleye yüklenen Düzcepor, nihayet  bir gol bulma başarısını Murat’ın ayağından göstererek,  durumu, 2-1’e getirdi.

Takımımız beraberlik golü için çok çaba sarf etse de bu isteğinde başarılı olmadı. Düzcepor böylece, son  hazırlık maçından yenik ayrıldı. Düzcespor’da   genç  forvet oyuncusu Furkan Temizsoy’un rahatsızlığı nedeniyle bu maçta yer alamadığı öğrenildi. Düzcespor’un yeni sezonda maddi destek için yaptığı çağrıya,  bazı firmaların yanıt verdiği ve stat reklamlarına adlarını yazdırdığı gözlendi. 
HABER/FOTO: Harun Can Şerbetçi