Liglerin olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta sonraya kaydırılmasının ardından geçen hafta izne ayrılan Düzcespor, 13 Mart Pazar günü tekrar Şıralık’ta ki kendi tesislerinde toplandı. Kırmızı lacivertli takım, 13 Marttan,  20 Mart Pazar gününe kaydırılan,  kendi sahasında oynayacağı 3.

 Lig 2. Grubun 25. Puanla 18. Sırada yer alan Siirt İl Özel İdarespor  ile ligin 30. Hafta maçına çıkacak. Düzcespor’da bu maç için deneyimli teknik adam Yavuz İncedal  ve teknik heyet nezaretinde çalışmalarına ise 14 Mart Pazartesi gününden itibaren ağırlık verecek. Kırmızı lacivertli takım da bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı kaydedildi.

ÖNCE IĞDIR’A GİDECEK 4 GÜN SONRA ŞİLE YILDIZSPOR İLE ERTELEME MAÇI OYNAYACAK

Düzcespor liglerin bir hafta sonraya kaydırılması nedeniyle 23 Mart’ta yine kendi sahasında oynaması gereken Şile Yıldızspor  erteleme maçının TFF tarafından 30 Mart tarihine alınması nedeniyle, önce 26 Mart’ta ligin iddialı takımı olan Iğdırspor ile deplasmanda oynayacak. Düzcespor böylece Iğdırspor maçının ardından  4 gün sonra Şile Yıldızspor erteleme maçını Düzce’de oynamış olacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi