Birleştirilmiş 1. Amatör Kümeye  27 Kasım Cumartesi günü çeşitlil stadlarda oynan maçlarla devam edildi. Bu maçların 2  tanesi  beraberlikle biterken, en golllü galibiyeti ise şampiyonluk iddasıyla yeni sezona hazırlanan Çiftlik Gençlikspor elde etti. Bu takım, çok çekişmeli geçen maçta, raakibi İçmelerspor’u 3-1 mağlup edip, 3 puan kazandı.

  ÇİFTLİK GENÇLİKSPOR 3 GOLLE, 3 PUAN ALDI

1. Amatör Kümede, 27 Kasım Cumartesi günü, çeşitli stadlarda gurplar halinde 5 maç oynandı.  Gölyaka sahasında oynan maçta, Yazıpınarspor ile Kuydüzüspor 1-1 beraber kaldılar ve  birer puanla yetindiler..  Beyköy Stadında oynan bir diğer maçta ise, Beyköy Gençlikspor ile Kutluspor 2-2 berabere kalarak, sahadan birer puanla ayrıldılar.

Gümüşova Stadındaki bir diğer 1.Amatör Küme maçı ise Gümüşova Stadında oynandı. Buradaki maçta,  Gümüşova Belediyespor, rakibi Gençlerbirliğini  1-0 yenerek, 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Gölyaka Stadında oynan günün son maçında, Çiftlik Gençlikspor, İçmelerspor’u 3-1 mağlup ederek, 2. Hafta da, en gollü galip gelen takım oldu.

Haber: Harun Can Şerbetçi.