Grubumuzda oynanan maçlar sonunda zirveye oynayan Aksaray Belediyespor kendi evinde, Alanya Kestel ise deplasmanda 1-0 galip geldiler. Alınan bu galibiyetler normal sonuç olarak gösterilmekte. Bergama Belediyespor-Bayrampaşa, Orduspor-Düzcespor maçları ise 0-0 sonuçlandı. Siirt il Özel İdare takımı son haftalarda puan kayıplarını deplasmanda aldığı üç puan ile telafi etti. Muğlaspor Adıyamanspor ve Kelkit Belediyespor Bursa Yıldırım maçları ise 1-1 sona erdi. Kırıkkale Anadolu ise Silivrispor’u 2-1 ile geçerken zorlandı.

Bu maçlara göre şampiyonluk potasındaki ilk 10 takım ligden kopmamış olurken Aksaray Belediyespor yarım adım avantaj yakaladı. Grup her takım her takımı yenerken şampiyonluğu Covid 19 belirleyeceğe görülmekte. Kadro yapısı geniş bu hastalığın önüne geçen takımlar avantajlı olacağı konuşulmakta.

3.Lig 4.Grup’ta Aksaray Belediyespor 21 puana ulaşırken Adıyamanspor ve Kelkit Belediyespor 19 puana ulaştı. Bursa Yıldırım ise puanını 17 yaptı. Bergama Belediyespor ve Düzcespor 12 olan punalarını 13 yaparak ligten kopmadılar bu iki takım diğer takımlara nazaran daha az müsabakaya çıktı. Küme düşme potasında ise Kozan Belediyespor 6 maç oynarken 4 Sultanbeyli 11 maçta 5  Karaköprü Belediyespor  ve Kırıkkale Belediyespor 9 maçta 9 puan topladılar. Spor otoriteleri böyle bir grubun olmadığını her hafta farklı sonuçlar ortaya çıkabilir dedi.