Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi’nde Düzce’yi temsil edecek olan Kadın Futbol Kulübü’nün yeni yönetim kurulu, “ Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı” düzenleyecek. Kulübün yeni yönetimince bu programın, Kadın Futbol Kulübü’nün Düzce kamuoyuna daha iyi tanıtılmasının ve bu doğrulta daha güçlü bir destek sağlanmasının amaçlandığı ifade edildi.

Turnuvada 2.oldu

Sezon başında kapanma aşamasına gelen ve yönetim boşluğu bulunan Kadın Futbol Kulübüne, Düzceli bir gurup gönüllü kişi sahip çıkarak yeni sezona hazırlanması sağlanmıştı. Düzce Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Ahmet Kara ve Yardımcısı Rümeysa Kütük nezaretinde çalışmalara başlamıştı. Kadın Futbol Takımı yeni sezon  çalışmaları çerçevesinde 2 hazırlık maçı yapan ve  Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik ilindeki dörtlü futbol turnuvasına davet edilen Kadın Futbol Takımı, yaptığı 3 maçtan 2 galibiyet bir mağlubiyet alarak 2. olmuştu.

Kadın Futbol Takımımın düzenlediği “Birlik Beraberlik Kahvaltısına” başta Düzce Valisi Cevdet Atay olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile ilimizin protokolü ve basın kuruluşlarının tamamı davet edildiği ifade edildi. 

Çalışmalar anlatılacak

Kadın Futbol Kulübünün tanışma ve dayanışma kahvaltısı, 17 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Koru Köy Tesisleri’nde gerçekleşecek ve programda önce Kadın Futbol Takımı’nın yeni sezon için yaptığı tüm çalışmaları anlatan bir video sunumu yapılacak. Programda ayrıca Düzceli bir insanına katkılarından dolayı plaket taktimi yapılacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ