Düzcespor Taraftarlar Derneği, Düzcespor'un son dönemlerde yaşadığı kötü gidişatı değerlendiren bir yazılı açıklama yaptı. Düzcespor'un son dönem başkanlarından Hasan Aktürk ve Ümit Özmen hakkında sert eleştirilerin bulunduğu açıklama dan siyasiler de nasibini aldı. Kulübü sahiplenmeyen yönetimin ve siyasilerin eleştirildiği yazılı açıklama da şu sözlere yer verildi.

“Sezon başlarken yapılan transferlerle 3.ligde kalıcı olmayacağımız 2.lige çıkacağımız söyleniyordu Fakat şu anda amatör kümeye düşmesi en muhtemel takımlardan biri olduk. Amatöre düşmek kolay fakat çıkmanın hiç de kolay olmadığını acaba bir tek bizler mi biliyoruz. Bu takımın yönetimi nerede? neden ortada yoklar? neden önemi bu kadar büyük olan bir maçta tribündeki yerlerinde değiller.? Hani nerede takımın başarılı olduğu zamanlarda hiçbir resimden eksik olmayan işe yaramaz insanlar topluluğu.

Taraftarların merak ettiği bazı konular var bizde taraftarlar derneği olarak bu soruları sormak zorundayız. Bu sezon ki sözde başkanlarımız Hasan Aktürk ve Ümit Özmen'in bu sorularımızı cevaplamalarını bekliyoruz.

- Sizi bu takımın başına zorla mı getirdiler? Öyleyse Kim getirdi?

- Sizi takımın başına getirenler varsa ne söz verdiler lütfen kamuoyunu bilgilendiriniz.

- Yok, bizi kimse getirmedi biz talip olduk diyorsanız neden hiç bir şey yapmadınız şimdiye kadar ve takımımızı bu duruma getirdiniz?

Özellikle her röportajında Düzcespor'u çok sevdiğini söyleyen ve destek vereceğini belirten Milletvekilimiz Metin Kaşıkoğlu bir daha ki seçimlerde acaba bizlerden ne yüzle oy isteyecekler. Düzcespor'a yardım etmek sadece basında canımı kanımı veririm diyerek mi oluyor. Düzce Valisi, Milletvekili ve Belediye Başkanı bu önemli maçta Düzcesporumuzu yalnız bıraktıkları için kınıyoruz. Bu takımı yalnız bırakmayacağımıza söz veriyoruz. İnşallah bizleri bazıları örnek alır.

Biz Düzcespor aşığıyız, biz kırmızı lacivert renklerin aşığıyız ve bu takımı asla yalnız bırakmayacağız. Bir gün bizim de sıramız gelecek.”