Pazar günü Düzce şehir stadında oynanan Düzcespor-Akçakocaspor müsabakasını 2-0 kazanarak BAL ligine yükselen Düzcespor'da şampiyonluk coşkusu sürüyor. Şehir stadında yaşanan büyük coşkunun görüntüleri ve röportajları tüm ayrıntılarıyla Hasan Kaya'nın hazırlayıp sunduğu Sportmence programında ekranlara gelirken canlı yayına Düzcespor Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık, Genel Kaptan Sedat Demirağ, Antrenör Murat Şahabe, Takım Kaptanı Serkan Öz ve futbolcular katıldı.



Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık canlı yayında yaptığı açıklamada “Düzce ve Düzcespor'un dirilişi için bu bir başlangıç olmalı. Bu başarı tüm Düzce’nin desteğiyle taraftarın yoğun ilgisiyle şehir stadında tarihi bir gün yaşanarak ortaya çıkmıştır. Bu başarıda hemen herkesi emeği vardır. Bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz ve şampiyonluğu kendilerine armağan ediyoruz.” dedi.



Bıyık, “ Kulüp Başkanımız sayın İsmail Bayram ve yönetim kurulumuz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu final maçını kazanmayı hedeflemiştik. Sezon başından beri bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla hedefimize ulaştık. Başkanımız İsmail Bayram futbolculara sezon boyunca verdiği taahhütleri yerine getirmiştir. Ayrıca Düzce Ticaret Sanayi Odasından 8 bin lira civarında, yine eski başkanlarımızdan Mehmet Nuri Özçelik abimizde yaptığı çalışmalar doğrultusunda iş adamlarımızdan topladığı 25 bin lirayı futbolcularımıza prim olarak dağıtmamızı sağlamıştır. Hem Ticaret odasına hem başkanımıza teşekkür ediyoruz. Düzcespor bugünleri teknik heyet ve futbolcular arasında yaşanan sevgi bağlarıyla ve verilen desteklerle yaşamıştır.” diye konuştu.



Ant. Murat Şahabe ise on beş gün önce yine Öncü TV de yayınlanan programda gündeme gelen Düzcespor tarihinde forma giymiş eski futbolcuların bir araya gelerek takıma manevi destek vermelerinin sağlanması için bu organizasyona destek veren eski kulüp başkanlarından İhsan Çetin ve Sportmence program yapımcısı Hasan Kaya'ya teşekkür etti.



Şahabe, “Biz final maçını 1 hafta önce oynadığımız Belediyespor maçı için stada gelen çok değerli futbolcularımızda ve yöneticilerin o gün statta yaşattıkları duygu seli sayesinde kazanmıştık. Aynı ekip Akçakoca maçına gelerek bizlere desteklerini sürdürdüler. Bizde başta yönetim kurulumuz olmak üzere , destek veren eski futbolcu abilerimiz ve taraftarlarımıza karşı üzerimize düşen görevi yaptık. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Maçta kazanılan penaltıyı kaçıran Soydan, “O anda sanki dünya başımıza yıkıldı ama arkadaşlarımın verdiği morelle üstün gayretleri ile maçı kazanmayı bbildik. Taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.



Düzcespor takım kaptanı Serkan Öz , yaptığı açıklamada “Biz sekiz aydır bu maça hazırlanıyorduk, ve sizinle sezon boyu yaptığımız röportajlarda Düzcesporun futbol mabedi olan şehir stadını geri alacağımızın sözünü vermiştik.Sizler sezon boyunca bize destek oldunuz gündemde tuttunuz.


Özellikle son 15 gün içerisinde yaptığınız programlar ve haberlerle eski futbolcu abilerimizle bizleri bir araya getirdiniz. Bu şampiyonlukda başta yönetim klübümüz hocalarımız taraftarlarımız ve biz futbolcuların yanı sıra İhsan abi, Hasan Kaya ve Öncü Tv nin katkıları inkar edilemez. Bu nedenle ben Düzcespor formamı size hediye ediyorum” dedi.



Kaptan Serkan ise “Bu dirilişin başlangacı idi bundan sonrada bu birliktelik devam ederek bu takımın 50. yılında mutlaka profesyonel lige tüm Düzce olarak çıkmasını sağlamalıyız. Çünkü Düzce bunu hak ediyor, hak ettiğinide pazar günü şehir stadını doldurmasıyla kanıtlamıştır” diye konuştu.

 

 

Haber;F.Yavuz