Basketbol 2. liginde mücadele eden düzce gençlikspor şampiyon adayı Trabzonsporla oynadığı mücadeleyi 81-51 kaybetti ve 9 haftada 9 yenilgi aldı. Maçta taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken Trabzonsporlular ise galibiyeti kolbastı oynayarak kutladı.
Basketboldaki temsilcilerimizden Düzce Gençlikspor grubun şampiyon adayı Trabzonsporla yaptığı maçı 81-51 kaybederek 9. maçınıda kaybetti.
Düzce 18 Temmuz Spor salonunda oynana maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi hem Düzce Gençlikspor taraftarları hemde Trabzonspor taraftarları takımlarını desteklemek için tribünlerde yerlerini aldılar.
Maça hızlı başlayan rakip takım ilk periyotta üstünlüğü ele aldı ve periyodu 21- 7 önde tamamladı. 2. periyot 41- 27 Trabzonsporun üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın devre arasında 12 dev adam basketbol okulu öğrencileri gösteri maçı yaptı ve gençlikspor taraftarlarının bozulan morallerini yükseltmeye çalıştılar.
Müsabakanın 2. yarısında Belediye Başkanı İsmail Bayram'da izledi.
İkinci yarıdada konuk ekip üstünlüğünü sürdürdü ve bu periyotu da 65-37 önde tamamladı.
Son periyotta Gençlikspor'un direnecek gücü taraftarlarında umudu kalmamıştı bu nedenle taraftarlar yönetimi istifaya davet eden tezahuratlarıyla bir yandan üzüntülerini bir yandanda tepkilerini dile gösterirlerken Trabzonspor taraftarlarıda yönetim takımına sahip çık diye tezehurat yaptılar.
Bu gelişmeler arasında devam eden müsabakayı Trabzonspor 81-51 kazanmayı bildi ve maç sonunda taraftarlarıyla birlikte kolbası oynadılar. Bu arada Düzce Gençlik taraftarlarıda öfkelerinden rakip takımı alkışladılar.
Bu sonuçla Düzce Gençlikspor 9 maçda 9 yenilgiyle ligin son sırasında yer alıyor.