Pazartesi akşamları yayınlanan Sportmence programına katılan tecrübeli teknik adam Kenan Şereflioğlu ve Düzce spor lisesi müdürü ve futbol alt yapı eğitmeni Gökmen Zeki konuk olarak katıldılar.

Teknik adam Şereflioğlu yönetim kurulunun çok iyi işler çıkardığını ara transferde nokta atışı ile çok iyi transferler yaptılar dedi. Teknik adam Kenan Şereflioğlu Düzcespor yönetim kurulunun oyunculara ve personele maaşlarını zamanında yatırıp teknik ekibinin işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Şereflioğlu yapılacak yeni tesisler içinde olması gereken buydu Düzce ilinden 5 yıl içinde birçok oyuncu çıkacağına inanıyorum dedi.

TARİHLER BELİRLENDİ

Bir diğer konuk Düzce spor lisesi müdürü Gökmen Zeki Düzce spor lisesinin Düzce ili için büyük şans olduğunu söylerken liseyi bitiren öğrencilerin Üniversiteye girme konusunda şanslarının büyük olduğunu ifade etti. Zeki 15-29 Haziran ayında kayıtlar başlayacağını 01-11 Temmuz 2020 tarihinde randevu sistemi ile sınavların olacağını Covid 19 hastalığı nedeni ile velilerin olmayacağını belirtti. Düzce spor lisesi müdürü Gökmen Zeki sitemize girdiklerinde sınav örneklerinin olduğunu milli oyuncuların sınavsız kayıt yapabileceklerini söyledi. Zeki Düzcespor içinde hedeflediği, hayalini kurdukları tesisleşmeyi, alt yapı projelerini devamlılık esas teşkil edecek bir şekilde gerçekleşir dedi.