2014- 2015 sezonu Türkiye Basketbol 3. Liginde ilimizi temsil edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Çalışmalarına Düzce Üniversitesi Atletizm Pistinde kros yaparak start veren Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, akşamlarını ise 18 Temmuz Spor Salonunda değerlendiriyor.

 


Düzce Belediyespor Basketbol Takımını yeni sezona hazırlayan Düzce Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Benan Özçelik, yeni sezonu ve yeni sezon hazırlıklarını özetledi.

 


Özçelik: “ Bu sene kurulacak olan TBL 3. Lig, tüm basketbol camiası için yeni bir tecrübe olacak. Katılan 24 takımın içinde üst seviyede rakiplerin olduğu son derece uzun ve zorlu bir sezon bizi bekliyor. Yeni sezon hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Transferlerin tamamının kampa katılması sonrasında tüm yeni oyuncularımızı sporseverlerle paylaşacağız. Düzce’deki yetenekli genç oyuncuları da 3.lig kadrosuna dahil ederek tecrübe kazanmalarını hedefliyoruz.” dedi.

 


Düzce Belediyespor Basketbol Takımının da mücadele edeceği TB3L'de yer alacak 24 takım arasında ise Düzce Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, 68 Aksaray, Orman Gençlik, Trakya Üniversitesi Meriçspor, Selçuklu Belediyespor, Bandırma Kırmızı, Bilecik Belediyespor, Boluspor, Bostanlıspor, Gücümspor, FMV Işık, İstanbulspor, Maliye Milli Piyango, Bursa Tofaş Gelişim, Muğla Ormanspor, Çorlu Belediye, Yıldırımspor, Zirve Üniversitesi, Melikgazi Belediyespor, Batman Petrol, , Bursaspor ve Kepez Belediyespor takımları yer alıyor.

 

Haber: S. Kaşkır