Türkiye Basketbol 2.Lig'de 20. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. A Grub'unda geçen hafta rakibi T.E.D Dağcılık'ı 83-73 yenen Trabzonspor,Bornova Belediyespor'un kaybetmesiyle liderliğe yükseldi. Son iki maça girilirken lider olan Trabzonspor karşılaşacağı Fmv Işıkspor maçını kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Bornova Belediyespor üst üste aldığı galibiyetlerine devam ederken bu hafta Genç Telekom'a takıldı. Zirve mücadelesinde de ikincilik iddiasını sürdüren Genç Telekom'a yenilerek liderliği de kaybeden Bornova Belediyespor bu hafta Akçakoca Poyrazspor'u yenen Vestel ile karşılaşacak. İki Ege temsilcisinin karşılaşacağı maçta Bornova Belediyespor maçı kazanarak geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Aynı Grup'ta yer alan ve Düzce'yi temsil eden Akçakoca Poyrazspor Vestel'e yenilerek bu hafta da galibiyet alamadı. Üst üste yenilgiler alan Akçakoca Poyrazspor aynı zamanda seyircilerini de hayal kırıklığına uğrattı. Akçakoca Poyrazspor deplasmanda T.E. D Dağcılık ile karşılaşacak.

Düzce Gençlikspor ise Yeşilyurt'u rahat bir oyunla yenerken Play Off' uda garantilemiş oldu. Nu-Door Düzce Gençlikspor bu hafta Mülkiye ile oynayacak.