Divan kurulu Başkanlığına Düzce İl Hakem Kurulu Başkanı Numan ŞİRİN’in Başkan Vekilliğini İl Gözlemcisi Necmettin CENGİZ’in yaptığı genel kurulda Düzce Hakem ve Gözlemcileri tek liste üzerinde birleşti. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede Nihat HARTLI başkanlığa seçildi.

İşte Yeni Yönetim ve Yönetim kurulu:

Nihat HARTLI, Okan ALTINIŞIK, BİLAL YILMAZ, VOLKAN EFECİOĞLU, ERSİN DEMİR

Denetleme Kurulu: Mehmet YILMAZ, Ramazan GÜNOĞLU, Kemal GÖKSU

Genel merkez delegeleri: Numan ŞİRİN, Levent GÖRÜN, Emrah ÜNAL

Tek adayın olduğu, demokratik bir ortamda birlik ve beraberlik ortamında geçen seçimde yeni göreve gelen Nihat Hartlı 3 yıllığına başkanlığa seçildi.

Seçimden sonra delegelere bir konuşma yapan Nihat Hartlı, "Birlik beraberliğimizin devamı için elimizden gelenin en iyisini siz değerli üyelerimize bu güne kadar sunduk bundan sonrada sunmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Demokratik bir ortamda seçim yaşadık beni buraya layık gören delegelere teşekkürlerimi iletiyorum, Ülkemizin Birlik ve Beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde biz hakem camiası olarak elimizden gelen çabayı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. 8. Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

TFFHGD Düzce Şubesinde 3 dönem başarılı bir şekilde görev yapan Mustafa Yılmaz, böylece görevi Düzce Bölgesel Hakemi Nihat Hartlı'ya devretmiş oldu.