Düzcespor yönetim kurulu gelen rapor neticesinde 10 oyuncu ile yolları ayırırken yapacağı transferler netleşmeye başladığı hangi mevkilere oyuncular alınacağı ise belirlendiği öğrenildi.

Düzcespor transfer komitesi bir kaleci savunmaya iki oyuncu orta sahaya iki oyuncu bir kenar oyuncu ve bir santrafor alarak transferi kapatacak. Düzcespor transfer komitesi bazı genç oyuncuları da radarına aldığı bu oyuncuları Düzcespor’a kazandırılacağı bilgisine ulaşıldı. 

BAŞKAN KAPOĞLU DAHA DA HIRSLANDI

Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu TFF’nin verdiği yanlı karar nedeni ile daha da hırslandığı öğrenilirken yapacağı transferlerle Düzcespor hangi grupta olursa olsun direk 2.lige çıkacağı bir kadro oluşturacağı öğrenildi. Başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu Şıralık tesislerinde fikir alışverişi yaptıkları tek amacın Düzcespor bir üst lige çıkarmak için anlaştığı gelen haberler arasında yer alıyor.

TARAFTARLAR TAM DESTEK

Düzcespor’un önemli taraftar kitlesi kırmızı şimşekler taraftar grubu Düzcespor yönetimine tam destek çıkacağını ifada ederken Başkan Kapoğlu ve yönetimine güvendiklerini açıkladılar.