Kırmızı lacivertli ekibin Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz, Öncü Haber Spor Servisine yaptığı açıklamada Alanya Kestelspor maçında alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi ve oyuncuları kutladı ve konuşmasını şöyle sürdürdü: Zor deplasmanda alınan galibiyet ile lider olduk. İnşallah bu liderlik sezon sonuna kadar sürer.” Başkan yardımcısı Korkmaz, Düzcespor bizim değil Düzce ilinin takımı, bizde bu görevi layıkı ile yapmaya çalışıyoruz.” diyerek şampiyonluk yolunda Düzcespor’un emin adımlarla ilerlediğinin altını çizdi.

DÜZCE TEK YÜREK OLSUN

Düzcespor 2. başkanı Zekeriya Korkmaz bugünden itibaren Düzce ilinin tek yürek olmasının gerektiğini vurgulayarak, “Düzce halkı şampiyonluğa ortak olsun” ifadesini kullandı. Başkan yardımcısı Korkmaz, “Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Kalan maçlarda hata yapmayalım. Bu futbol hiçbir şeye benzemiyor. Bu yüzden şehrimizin kenetlenmesi gerekiyor” dedi. Korkmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aslında çok büyük farkla lider olmamız gerekirken sakatlıklar ve Covid-19 hastalığından ötürü şanssız bir süreç geçirerek puan kayıpları yaşadık. Ama son üç maçta iyi bir seri yakaladık. Bu serinin devam etmesi için Düzce ilinin bizim yanımızda olmasında fayda var.”

Korkmaz, Düzce iline gelen takımlara ilgi gösterdiklerini belirterek sözlerini şöyle noktaladı: “Gittiğimiz her deplasmanlarda aynı ilgiyi görüyoruz. Düzce ilini iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu hafta bizleri ağırlayan Alanya Kestelspor Kulübünün Başkanı Levent Uğur ve Alanya iş insanı Turan Sönmüş’e çok teşekkür ediyorum.”