KALECİ ERSİN VE DEFANS OYUNCUSU ERÇİN KADRO DA YOK

3. Lig 2. Grup lideri Düzcespor, 28 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı İskenderunspor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor. 29 puanla bu grubun liderli olan ve kendisini 4 puan geriden takip eden şampiyonluk iddiasıyla 2021-2022 sezonuna giren İskenderunspor ile zorlu bir maç yapacak olan Düzcespor’da hedef, 3 puan alarak Düzce’ye dönmek.

Teknik Direktör Yavuz İncedal ve teknik heyet nezaretinde sürdüren kırmızı lacivertli takım, İskenderunspor deplasmanına sakat olan kaleci Ersin Aydın ve defans oyuncusu, Erçin Ilgaz’dan yoksun gidecek.  Defans oyuncusu Elçin Ilgaz’ın sezonu kapattığı, kaleci Ersin Aydın ise tekrar doktor kontrolünden geçirileceği öğrenildi.  

YÖNETİMDEN MORAL YEMEĞİ

Düzcespor, yönetim kurulu, İskenderunspor maçı öncesi, Düzcespor teknik heyeti ve futbolcular ile eşlerinin de hazır bulunduğu bir moral yemeği verdi.  Bolu Abant’taki bir tesiste doğa ile iç içe bir ortada düzenlenen yemeğe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yemekte söz alan tecrübeli teknik direktör Yavuz İncedal, “Çalışmalarımızı mütevazi bir şekilde sürdürüyoruz. Bu moral ve motivasyon yemeği için başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

MAÇ, PAZAR GÜNÜ 12.OO’DE

Düzcespor- İskenderunspor maçı 28 Kasım Pazar günü saat 12.00’de İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak.  Düzcespor, bu maç için cumartesi günü son çalışmadan sonra,  sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İskenderun’a varmak için yola çıkacak. Takımımız burada yapacağı kampta maç saatini bekleyecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ