Eskişehir Demirspor -Beyköy Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Beyköy Belediyespor Eskişehir deplasmanında Demirspor’la yaptığı mücadelenin son dakikalarında yediği golle bir puana razı oldu
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Eskişehir Demirspor takımı ilk dakikalarda Hakan Demir tarafından atılan golle 1-0 geriye düştü. Bu gole 5. dakikada Tuna cevap verdi ve beraberlik sağlandı.
Rakip ceza alınanında ataklarını sıklaştıran kırmızı siyahlı temsilcimiz 11. dakikada Onur Çelik’in ayağından kazandığı golle 2-1 öne geçti. Bu golün ardından Bahadır Kıyak takımının 3. golünü kaydetti ve iki farklı üstünlük yakalandı.
32. dakikada İskender Kök farkı bire indiren golü kaydetti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında Beyköy farkı artırmak ev sahibi Eskişehir Demirspor ise beraberlik için rakip kaleye yüklendi ve müsabakanın son 7 dakikasına girilirken rakip takımdan Ali Temizkan attığı golle eşitliği sağladı.Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz bir puanla yetinmek zorunda kaldı.
Akçakocaspor-Kütahyaspor
Bir diğer temsilcimiz Akçakocaspor ise Kaynaşlı’da oynadığı müsabakayı 1-0 kazandı. Oldukça sert geçen mücadelede Akçakocaspor’dan iki, Kütahyaspor’dan bir futbolcu kırmızı kart gördü.
İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında ev sahibi yeşilbeyazlı Akcakocaspor bulduğu tek golle mücadeleden 3 puanla ayrılmayı bildi.
Grupda oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlara gelince
Akcakocaspor 1- Kütahyaspor 0 -Eskişehir Demirspor 3 Beyköy Belediyespor 3
Adapazarıspor 1 Eskişehir Sağlıkspor 0 - As Akyazı 1 Dikilitaş 1
Çıksalınspor 3 Kütahya Sera 0   - İstanbul 3   Kocaali 1
Kütahya Dumlupınar 1 Çatalca 0
Bu sonuçlardan sonra Kütahya Dumlupınar takımı 4 maçta 12 puanla lider, Adapazarıspor 10 puanla ikinci,  Beyköy Belediyespor 8 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Akcakocaspor ise 6 puanla 6. sırada yer alıyor