Profesyonel Lig yolunda Ereğli Belediyespor’u yenerek,  Ankara 19 Mayıs 1 Numaralı sahada ikinci müsabakasında Sivas Özel İdare ile karşılaşan Düzcespor, bu engeli  de zorlu bir doksan dakikanın ardından aştı. Temsilcimiz maçı 2-1 kazanarak bir zafere daha imza attı.

Dört otobüs ve çok sayıda özel araç ile maçı izlemeye giden yüzlerce Düzcespor taraftarının yanı sıra, Ankara’daki Düzceliler, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve çok sayıda işadamı da tribünde yerlerini aldılar.

Ankara Bölgesinden  Hüseyin Altıntaş’ın yönettiği karşılaşmaya Düzcespor hızlı başladı. Daha karşılaşmanın onuncu dakikasında Tayfun’un  şutu rakip defansa çarparak, Sivas Özel İdare ağlarına gitti ve temsilcimiz 1-0 öne geçti. Düzcespor  etkili oyununu uzun süre sürdürürken Karşılaşmanın 35’inci dakikasında Sivas kalecisi ile karşı karşıya kalan Cem, Sivas Özel idare takımından Hasan tarafından düşürüldü. Faulü veren Hakem Altıntaş, aynı zamanda Hasan’a sarı kart gösterdi. Sivaslı oyuncu itirazlarına devam edince, kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Frikik atışını kullanan Cem, takımını  2-0 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra, kaybedecek bir şeyi kalmayan  ve maça iyice asılmaya başlayan Sivas Özel İdare takımı ilk yarının uzatma dakikalarında Ahmet ile golü buldu ve karşılaşmanın ilk yarısı Düzcespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Düzcespor kontrollü bir oyun sergilerken, Sivas Özel İdare takımı ise en azından maçı uzatmalara götürmenin hesabını yaptı. Ancak her iki takımın da atakları gol getirmeyince Temsilcimiz Sivas Özel idare karşısında oynadığı maçı 2-1 önde tamamlayarak Pazar günü grup finali oynamaya hak kazandı.