Spor Müdürü Hasan Kaya'nın ÖNCÜ TV ekranlarında sunduğu “Sportmence” programında bu hafta Düzcespor kongresi ele alınacak. Sakaryaspor Eski Kulüp Başkanı ve 29 Mart yerel Seçimlerinde SP Düzce Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Aydın programa katılacak. Ayrıca telefon bağlantısı ile programa katılacak olan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, futbolda kurumsallaşma ve başarıya giden yol hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

Sportmence programında, Düzcespor kongresine doğru son dakika gelişmeleri ve durum değerlendirmeleri izleyicilere aktarılacak. Düzceli olmasına rağmen, uzun yıllar Sakaryaspor'da başkanlık yapan Selahattin Aydın, bu takımı süper lige taşıyan son isim olmuştu.

Türk futbol kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevip saydığı Aydın, tecrübeleriyle Düzcespor kongresi öncesinde başarının sırlarını izleyiciler ve kamuoyuyla paylaşacak.
Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ise, 5 yıldır uyguladığı istikrarlı çalışma programları ve yaptığı hizmetlerle Boluspor'u yeniden ayağa kaldıran, ekonomik özgürlüğüne kavuşturan ve spor kamuoyu tarafından büyük takdir gören bir isim. Çarıkcı'da başarıya giden yolda neler yaptığını ve Boluspor'u nasıl bir marka haline dönüştürdüğünü bu program ile Düzcelilerle paylaşacak. “Sportmence” yarın akşam saat 21.00'da ÖNCÜ TV ekranlarında olacak.