Temsilcimiz Düzcespor bu hafta Orhangazi deplasmanına gdiiyor. Takımın deplasman maçında yalnız kalmaması için, taraftarların maça gitmesi bekleniyor. Zorlu 180 dakikaya giren Düzcespor ilk 90 dakika için deplasmana gidecek. Burada galibiyet arayacak olan Düzcespor seyircinin desteği ile bir kez daha sevinç yaşamak isiyor.

Görevini Hiçbir zaman unutmayan ve her defasında yerine getiren Düzcespor taraftarları bu kritik kaşılaşmada da temsilcimizi yalnız bırakmayacak. Bu önemli karşılaşmada ise taraftardan istenen, tahriklere kapılmadan ve taşkınlık yaratmadan maçta Düzcespor'u desteklemek. Bursa'da önemli olanın Düzcespor'u desteklemek olduğu söylenirken, taraftar arasında yaşanacak bir tatsızlığın Düzcespor'un oyun motivasyonunu da etkiliyeceği düşünülüyor.

Yarınki önemli maçta taraftarın coşku ve heyecan ile Düzcespor'u desteklemesi, maç sonunda galibiyete ulaşılması yönünde etkili olacak. Orhangazispor maçına gitmek isteyen taraftarlar için Pazar Günü saat 9:30'da Anıt Park'tan araba kaldırılacak. Gidiş ücretinin kişi başı 20 TL olduğu bildirildi.