Akçakoca stadını inceleyen Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, Akçakoca stadında başlatılan tadilat çalışmaları nedeniyle, statta maçların oynanmayıp dış sahalara çekilme ihtimaline açıklık getirmek amacıyla sahada bir inceleme yaptı. 
 
Yapılan incelemelerin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Bıyık, tadilatların yapıldığı esnada maçların da Akçakoca’da oynanabilmesi için toplantı yapacaklarını söyledi.
 


Başkan Bıyık, ilk maçın kesinlikle Akçakoca stadında oynatılacağını, diğer maçların da oynatılabilmesi için çalışmalarda esneklik yapılmasıyla ilgili toplantı yapacaklarını, beklentilerinin Akçakoca’da maç oynanmasına engel olunmayacak bir programın oluşması olduğunu söyledi. 
 
Bıyık, tadilat ihalesinin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çok önceden yapıldığını, gelen ödeneğin geri gitmemesi için bir an önce çalışmaların başlatıldığını ifade ederken, tadilat çalışmasının play off maçlarına denk gelmesinin tamamıyla tesadüf olduğunu söyledi.
 
Düzce ASKF Başkanı Bıyık, İl Müdürü ve yetkililerle birlikte yapacakları toplantının sonunda, maçların Akçakoca stadında oynanabilmesi için çalışmaları esnetme noktasında çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 
Bıyık, yaptığı açıklamanın ardından beraberindeki heyet ve Akçakocaspor Kulübü yönetimi ile Akçakoca’nın siyasi parti başkanlarıyla birlikte çalışma alanları inceledi.