Temsilcimiz Düzcespor maç başlar başlamaz kendi sahasından çıkamayan bir görüntü çizerken, sağ bek Sıddık’ ın ve sol bek Oğulcan’ ın hücuma destek vermediği görüldü. Orta sahada Bilal ve Bulut sezonun en kötü oyununu oynarken, 2. Yarının ortalarında oyundan çıkarıldı. Oyuna geç hamlesi ile takımımızı iyi idare edemeyen Teknik Adam Yavuz İncedal, Modafen ve 68 Aksaray mağlubiyetlerin tek sorumlusu olarak hedef adam haline geldi. Oyuncuların kötü oyunu taraftarı çıldırtırken, oyuncular Düzce şehrini kendi kaderine bırakmayı terci etti.

Takımımızın en skorer oyuncusu Nevzat Bilen Düzce şehrini ağlayarak terk ederken, taraftarlarımıza “bazen üzüntüler, gözyaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir” ifadelerini kullandı. Onur Demir ise “Bu şehir her şeyi hak etmişti ama bizler yerine getiremedik. Seven sevmeyen bir koca yıl geçti, iyisiyle kötüsüyle, benim hakkım helal olsun sizlere sizde hakkınızı helal edin. İçimiz buruk, kalbimiz kırık bir şekilde bu şehirden gitmek istemezdik”. Cümlelerine yer verdi. Yusuf Akyel ise “çok dolu olduğunu, o kadar üzgünüm ki, bu şehir ve Başkanımız bunu hak etmedi, ne umduk ne bulduk çok özür dilerim” ifadeleri kullandı.

DÜZCESPOR ÇOK KÖTÜ OYNADI AMA

Düzcespor 68 Aksaray önünde çok kötü oyun ortaya koyarken, maçın hakemi Düzcespor’ un iç saha avantajını hiç kullandırtmadığı gibi, çok basit sarı kartlar göstererek, oyuncularımızın oyundan düşmesini sağladı.