Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig gruplarını kura ile belirledi. Düzcespor çekilen kura neticesinde 3. Lig’te 4. grupta yer aldı. Düzcespor’un bu grupta favori olarak gözüküyor. Diğer rakiplerimiz ise Orduspor, Aksaray Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor, Karaköprüspor olarak 3. Lig’te yer alıyor. Düzcespor mevcut rakiplerinden hem maddi hem de oyuncu grubu olarak çok gerilerde gözüküyor.

Düzcespor’un 2019-2020 futbol sezonundaki oyuncularını takımda tutarak yeni sezona daha hazır gireceği tahmin ediliyor. Düzcespor Yönetim Kurulu’nun 2019-2020 futbol sezonunda ki kadroya yeni takviyeler yapacağı ve bu takviyelerle daha da kuvvetli bir takım haline geleceği alınan bilgiler arasında yer alıyor. Bu yüzden grupta Düzcespor’un açık ara ile şampiyon olacağı ön görülüyor. Orduspor, Aksarayspor ve Karaköprüspor’un önemli oyuncuları ayrılmasına rağmen yaptığı transferlerle play off’u zorlayacağı tahmin ediliyor. Düzcespor tarafında kalede Furkan savunmada Enver, Oğulcan, Onur ve Abdullah’ın oynaması beklenirken orta sahanın merkezinde Bulut ve Sıddık konum alıyor. Orta sahanın göbeğine çok yakında ayağı güçlü bir transferin yapılacağı gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Sağ kenarda Metin, sol kenarda Nevzat ve bu dörtlünün önünde ise Yusuf, ileri uçta Ömer Faruk yer alıyor. Düzcespor’a yakında yapılacak yeni bir santrafor transferi ile ileri üçlünün zenginleşeceği tahmin ediliyor. Düzcespor’un yer aldığı 3. Lig 4. Grup’ta kura sonucu yerleşen diğer takımlar ise şu şekilde: “1954 Kelkit Belediyespor, 52 Orduspor, 68 Aksaray Belediyespor, Adıyamanspor 1954, Bayrampaşa, Bergama Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, Karbel Karaköprü Belediyespor, Kestelspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kozanspor, Modafen, Muğlaspor, Siirt İl Özel İdaresi, Silivrispor, Sultanbeyli Belediyespor”

ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Düzcespor yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürürüyor. Düzcespor’un gelecek hafta Salı günü Bolu’da antrenman kampına gireceği ve bu kampta 4 hazırlık müsabakası oynayacağı öğrenildi. Düzcespor’un kamp sonrasında tekrar Şıralık’ta bulunan Düzcespor tesislerinde lig maçları başlayana dek kampa devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Haber: Manşet Spor Servisi