TFF yaptığı açıklamada “maçların seyircisiz oynanacağını söylerken, müsabakalara ev sahibi kulüpten 15 kişi, misafir kulüpten 15 kişi, basın, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı tarafından görevlendirilecek kişiler, müsabakanın oynandığı ilin Valisi veya 13 görevlendireceği Vali Yardımcısı, İlçelerde Kaymakam İl/İlçe Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü, Jandarma Bölgelerinde İl/İlçe Jandarma Komutanı, İl Spor Savcısı, Gençlik ve Spor İl/İlçe Müdürü, TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve üyeleri, AFDK Başkanı ve üyeleri, TFF Bölge Müdürü, ilin ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi ile Gençlik ve Spor İl/İlçe Müdürlüğünün 1(bir) protokol görevlisi girebilir” dedi.

Protokol tribününe girecek olan kişilerin listesi (Adı Soyadı, T.C. Kimlik No, HES Kodu) TFF, Kulüpler ve Tesis Amiri tarafından müsabaka organizasyon toplantısında TFF Denetçisine verilir.

3. Protokol tribününde yer alacak kişiler stadyumun diğer alanlarına akredite edilemezler, protokol tribünü veya protokol tribünü olarak kullanılan alanlar hariç olmak üzere, akredite alanlara ve soyunma odalarına giremezler ifadelerine yer verdi.