Düzcespor’un play-off oynamasını doğrudan ilgilendiren Dersimspor-Çatalcaspor maçı konuk ekibin maça çıkmaması üzerine tatil edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Çatalcaspor’u Disiplin Kurulu’na sevk etmiş fakat Disiplin Kurulu Çatalcaspor’u suçlu bulmayarak maçın tekrarına karar vermişti. Düzcespor’un karara itirazını Düzcespor’un taraf olmaması nedeniyle reddeden Tahkim Kurulu’na bu sefer Dersimspor itirazda bulundu.
Fenerbahçe Spor Kulübü avukatı Şekip Mosturoğlu’na vekalet vererek maçın tekrar edilmesi kararına itiraz eden Dersimspor, karşılaşmanın hükmen kendileri lehine onaylanmasını talep ediyor. Tahkim Kurulu’nun Salı günü toplanarak nihai kararı açıklaması bekleniyor.
 Öte yandan maçla ilgili kararın bir türlü alınamaması play-off mücadelelerini de etkiledi. Play-off’a kalan  Manisa Büyük Şehir, Silivrispor ve Erbaaspor maçların ne zaman oynanacağına dair bilgilendirilmemeleri nedeniyle TFF’ye tepkili. Dersimspor’un hükmen galip gelmesi durumunda play off oynayacak olan Düzcespor’da ise oyunculara izin verildi ve oyuncular memleketlerine gitti.  Kararın çıkmasının ardından oyuncuların tekrar toplanarak çalışmalara başlayacakları öğrenildi.