TFF 15 gün önce 2. ve 3. lig maçlarını oynatacağını açıklarken bir hafta sonra maçları tescil ettiğini açıkladı. Bunun üzerine üç gün geçmesine rağmen Düzceli Siyasetçiler Düzcespor’un arkasındayız Düzcespor’un hakkını yedirmeyiz diye açıklamalarda bulundular. Bazı siyasetçilerin ise hiçbir açıklama yapmadığı gibi Düzcespor’un hiçbir yerinde olmadığı görüldü.

DÜZCENİN HAYELLERİ VARDI

TFF’den alınan bilgiye göre düne kadar ilk altı takım çıkacağını ve maçların oynanmayacağını söyleyenler bugün verilen karar ile Düzce ilinin hayallerini söndürdüler. Düzcespor Başkanı bu savaşı kazanmak için yoğun tempoda çalışırken bazı Siyasetçiler yan yatıp Düzcespor için elini kaldırmadığı bilinmekte ve şimdiye kadar masada kazanamayan Düzcespor’un yine masada kazanamadığı görüldü. Alınan bilgilere göre 3. ligten Serik Belediyespor, Kocaelispor ve Karacabey Belediyespor’un 2. lige çıktığı ve 2,3,4,5. olan takımların play off oynanacağı öğrenildi.

TFF’den resmi bir karar çıkmazken Düzcespor taraftarlarının ve bu resmi karar çıkana kadar vekillerimizin TFF’nin bu kararının çıkmaması için büyük baskı yapması gerekiyor.