Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu oynanan Keçiörengücü maçını değerlendirdi. Topuzoğlu şu ana kadar ki hazırlık maçları da dahil en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi. Oyuncularına da ilk yarının bitiminde soyunma odasında ''Çok iyi oyun çıkartıyorsunuz ve bu şekilde oynadığınız da gol gelecektir'' dediğini belirtti.

2. Yarıda istedikleri golü de bulduklarını ancak maçı galibiyetle sonuçlandıramadıklarını ifade eden Topuzoğlu, hakemin çok kötü bir maç yönettiğini de söyledi. Yüzde yüz iki penaltının verilmediğini belirten Düzcespor Antrenörü Bülent Topuzoğlu, Erkan ve Cüneyt' in de cezalı duruma düştüğünü ifade etti.

Oyunlarının her geçen gün iyiye gittiğini ve kapasitelerini arttırdığını açıklayarak birinci devrenin son iki maçını da değerlendiren Topuzoğlu, bu maçları son iki maç olarak görmediklerini ikinci sezon da dahil bütün sezonu düşündüklerini ifade etti. Topuzoğlu, Keçiörengücü Belediyespor maçından da galibiyetle dönüldüğünde son maçın ayrı bir final havası taşıyacağını vurgulayarak aynı oyun sisteminde oynayacaklarını ancak oyuncuların sakatlığı halinde durumun değişebileceğini söyledi.