Düzcespor'da Basın Sözcüsü Selahattin Kudu'nun istifa krizi yaşanırken yaşanan krize paralarını alamayan oyuncuların antrenmanlara çıkmama kararı alması da eklendi. Konuyla ilgili olarak Düzcespor Antrenörü Bülent Topuzoğlu, oyuncuların kendisine gelip kendi aralarında konuştuklarını ve idmana çıkmayacaklarını ve oyuncuların maçtan maça gelip oynayacaklarını söyleyerek, bu işe karışmaması konusunda kendisinden rica da bulunduklarını da belirtti.

Topuzoğlu, bu kararın oyuncularla Kulüp Başkanı arasındaki gerginlik nedeni ile alındığını, kendisinden kaynaklanmadığını söyleyerek her türlü karara saygılı olduğunu ifade etti. Takımda bir çok şeyin eksik olduğunu başarının bu şekilde olamayacağını da vurgulayan Topuzoğlu, yaşanılan olaylardan çok sıkıldığını ve her durumda tepkilerinin kendilerine gösterildiğini de dile getirdi. Topuzoğlu, görevini bırakmayı düşündüğünü de söyledi.

Topuzoğlu Düzcespor'un profesyonel bir kulüp olmadığını da belirterek “Yönetimden istifa edenler kaliteli isimlerdir. istifa nedenleri hocanın Ya da futbolcuların kötü olup olmaması değildir. maddi ve manevi sıkıntılardan da kaynaklanmaktadır. Kendi menfaatlerini düşünen bazı insanlar Düzcespor' u düzelteceğine bu kötü durumu daha da karıştırıp bir şeyler ele geçirmek istiyorlar.” şeklinde konuştu.

Topuzoğlu, şok bir açıklama daha yaparak bu insanların zamanında da koskoca Düzcespor' u Amatör Lige düşürdüklerini, Belediye Başkanına çıkıp para verme transfer yapmasınlar dediklerini, Federasyon' dan gelen paraları kendi aralarında paylaştıklarını da sözlerine ekledi.