Düzcespor'da klasman grubunda yapılacak mücadele için transfe çalışmalarına başlanıyor.
Yönetim kurulu ikinci etap maçların tarihinin erkene alınması nedeniyle kısa sürede pek çok sorunu çözmek durumda kaldı.
Oyunculardan bazıları gönderilirken yerine oyuncu araştırmaları süratle devam ediyor. Bazı oyuncularla görüşülmesine rağmen henüz net bir anlaşma bulunmuyor. Takımda her alana transfer düşünülürken kalan kısa süre de göz önüne alındığında 7 tane nokta transfer amaçlanıyor. Transferlerde her alanda araştırmalar yapılırken Düzcespor teknik direktör Metin Aydın'ın tanıdığı, ayrıca daha önceden öğrencsi olan oyuncularla da görüşülüyor. Geniş kapsamlı yapılan araştırmalarda daha üst liglerde de oyuncular ile görüşülecek. Antreman eksiği, idman yetersizliği olan oyuncular kaliteli dahi olsa kabul edilmeyecek. Zamanın kısıtlı oluşu işleri daha da zora sokarken, kadronun oluşturulmasıyla birlikte kısa sürelide olsa kamp yapılması planlandığı öğrenildi.
Düzcespor teknik direktörü Metin Aydın Düzcespor U-18 takımının Bursaspor maçınıda izledi. Burada beğendiği oyuncular oldu. Hatta bazı oyuncuları antremanlara çağıracağı ve beraber idmanlara çıkacakları edinilen bilgiler arasında yer aldı. Antremanlara gelecek olan oyuncular gerektiğinde A takım ile beraber çalışacaklar ancak maçlara çıkabilmeleri ise henüz erken görünüyor.
Düzcespor'da transferin mutlaka şart olduğu ve kesinlikle çözümlenmesi gereken temel sorun arasında yer alıyor. Yönetimin bu konuda Çarşamba günü basına bilgi vermesi bekleniyor.
Kamuoyundan da süre isteyen Düzcespor'da klasman grup maçlarında öncelikli olarak ligde kalınması ön planda tutulurken gelişmelere göre rota belirlenecek.