Düzce süper amatör play off maçlarının 4.haftası Pazar günü oynanırken Akçakoca ilçe sahası Gölyaka ilçe sahası ve Nurettin Zafer sahasında üç maç oynanacak. Bu maçlar saat 14 00 de Akçakocaspor Kaynaşlı Belediyespor, saat 15 00 de Gölyakaspor-Çamlı Gençlikspor, saat 16 00 da  Aydınpınarspor Cumayeri Belediyespor maçlarına sahne olacak. Bu maçlarda puan kaybede takım avantajını kaybederken kazanan takımlar iddialarına devam edecek. Düzce süper amatör play off grubunda Kaynaşlı Belediyespor , Akçakocaspor,Aydınpınarspor ve Cumayeri Belediyespor üç maçta 5 puanları bulunurken Gölyakaspor üç maçta 2 Çamlı Gençlikspor ise henüz puan alamadı.

PLAY OUT MAÇLARI

Düzce süper amatör kümede düşmeme mücadelesi veren takımlar son viraja girerken Pazar günü Nurettin Zafer sahasında saat 14 00 de Kuzey Yıldızı-Hamidiyespor, Şıralık 2 nolu sahada saat 14 00 de Kavakbıçkıspor-Yığılcaspor, saat 16 00 da Aziziyespor-Kirazlıspor maçları oynanacak.

                                         

SÜPER AMATÖRE ÇIKMA MAÇI

Düzce 1.amatör play off baraj maçları bu hafta sona eriyor. Hafatnın en önemli maçı Kurtsuyuspor-Nasırlı Gençlikspor arsında oynanacak. Bu müsabakada Kurtsuyu takımına galibiyet ve beraberlik yeterken Nasırlı Gençlikspor’un mutlak galip gelmesi gerekiyor. Bu müsabaka Pazar günü saat 18 00 de  Şıralık 2 nolu sahada oynanırken diğer müsabaka olan  Çiftlik Gençlikspor- Düzce Gençlerbirliği maçı Pazar günü saat 18 00 de Nurettin Zafer sahasında gerçekleşecek.