Türkiye Kadın Futbol 3. liginde Düzce’yi başarıyla temsil eden Düzce Kadın Futbol Takımı, 2. lige giden yolda play-off maçları oynayacak.  H grubunda tüm rakiplerini geride bırakarak 21 puanla şampiyon olan Düze Kadın Futbol Takımımız 19 Mayısta ilk maçına çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeri ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak ilk maçtaki rakibi ise I Grubunun 2’ncisi olan Konya İli temsilcisi Ülkü’m Spor Kadın Futbol Takımı. Bizim Kızlar play-off grubunda oynayacakları Konya Ülkü’m Sporu elemeleri halinde final maçı oynamayı hak edecekler. 

2. LİG’DE BİR DE KADIN FUTBOL TAKIMI OLSUN

Düzce Kadın Futbol Takımının 22 Mayısta oynayacakları final maçı, Çanakkale Dardenelspor- Uşak 64 karşılaşmasının galibi ile olacak. Bizim Kızlar her iki maçı da kazanmaları halinde Düzcespor’dan  sonra Düzce iline 2 defa bir 2. lig takımı kazandıracak.

“DÜZCELİ’LER BU TAKIMA SAHİP ÇIKSIN”

Düzce Kadın Futbol Takımı yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları, her iki maçtan galip ayrılarak 2. Lige çıkacaklarını inandıklarını belirterek, bu yolda Düzcelilerin kendilerine destek olmalarını beklediklerini ifade ettiler.   

Haber: Harun Can Şerbetçi