Tüm Türkiye’yi  etkisi altına alan olumsuz hava koşulları Düzce Amatör Lig ve play off eleme maçlarının 2. Defa ertelemesine yol açtı.  Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol İl Temsilciği, 1. Amatör Küme, Süper Amatör Küme, U-18 ve U-16 liglerinde yer alan tüm spor kulüplerine yolladığı duyuruda, 29- 30 Ocak günlerinde oynanması gereken, normal sezon maçlarıyla play off elemelerinin bir hafta sonraya kaydırıldığını bildirdi.

İLÇE VE  BELDE STATLARI KARLA KAPLI

ASKF  ve  Futbol İl Temsilciliği yaptığı tüm amatör takımlara yönelik yaptığı  duyuruda  deplasmanlı olarak oynanan 1. Amatör Küme normal sezon maçlarıyla, Süper Amatör Küme play off maçlarının belirlenmiş fikstürünün aynen geçerli olmak üzere  çevre ilçelerdeki statlarındaki yoğun kar nedeniyle ertelenerek 5-6 Şubat tarihlerine kaydırıldığını ifade etti. Aynı duyuruda, oynanmaktan olan ve geçen haftada kar engeline takılan Düzce U-18 ve U-16 play off maçlarının da ertelenerek ileri bir tarihte oynanacağı kaydedildi

AMATÖR MAÇLARA 2. DEFA KAR TATİLİ

Böylece, normal sezonu devam eden, deplasmanlı 1. Amatör Kümede, 9 maç, ile yine deplasmanlı oynanan Süper Amatör Küme play off elemelerinde yer alan 3 maç 2. Kez ertelenmiş oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle  2. Ertelemeden  U-18 ve U-16 Play off maçları da ertelemiş oldu.

Haber: Harun Can Şerbetçi