Düzce Kızlar Voleybol Bölgesel Ligi, 22 Nisan Cuma günü 18 Temmuz Spor Salonunda oynanacak ilk maçla başlayacak. 4 takımın yer aldığı Bölgesel Ligin kuraları da çekilerek eşleşmeleri gerçekleşti. Bölgesel Ligde oynanacak maçlardan 1. Çıkan takım 2. Lig terfi maçlarında oynamayı hak edecek. Bu maçlara tüm  sporseverler de davet edildi.
1. OLAN TAKIM, 2. LİG TERFİ MAÇLARINA KATILACAK
Düzce Kızlar Bölgesel Voleybol Liginde Düzce Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü, Fenerbahçe 1907, Maraton Gençlik  ve Spor Kulübü ve Gölyakaspor takımları  yer alıyor. Yapılan fikstür çekiminde İlk maç Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda saat 15:00’de Gölyakaspor ile Düzce Gençlik ve Spor Kulübü takımlarının arasında oynanacak.  22 Nisan Cuma günü saat17:00’de Düzce1907 ile Düzce Maraton takımları arasında ikinci maç gerçekleşecek.  


OYNANACAK MAÇLARIN TARİHİ VE SAATLERİ BELLİ OLDU
23 Nisan Cumartesi günün de programı ise şöyle: Düzce 18 Temmuz Spor Salonu saat 13:00- Düzce Voleybol- Düzce1907. Saat15:00- Düzce Maraton- Gölyakaspor. 24 Nisan Pazar günü programı da şöyle belirlendi. Düzce 18 Temmuz Spor Salonu: Saat13:00- Düzce Maraton- Düzce Voleybol. Saat 15:00- Gölyakaspor-  Düzce 1907.  Bu müsabakaların sonunda şampiyon olan takım 2. Lig terfi maçlarına katılmayı hak edecek.
DÜZCE GENÇLİK VE SPOR  VOLEYBOL TAKIMI İDDİALI
Bölgesel Kızlar Voleybol Liginde yer alan Düzce Gençlik ve Spor Kulübü maçlara antrenörler, Hamit Sakal, Levent Görün ve Birol Gültekin nezaretinde tamamen Düzceli yetenekli sporculardan oluşan bir takımla sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.  


SPORSEVERLER MAÇLARA DAVET EDİLDİ
22 Nisan Cuma günü başlayıp- 24 Nisan Pazar günü günde iki müsabaka ile  devam edecek Düzce Kızlar Bölgesel Voleybol Ligi maçlarına tüm Düzceli sporseverler davet edildi.
Haber: Harun Can Şerbetçi