Düzcespor, Ziraat Türkiye Kupasının 3. Eleme Turunda karşılaştığı 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3. Sırada yer alan sezonun namağlup takımlarından Hekimoğlu Trabzon ile deplasmanda karşılaştı. Düzcespor, Hekimoğlu Trabzon karşısına lig maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11’in aksine daha çok bu güne kadar forma şansı bulamayan çoğunlukta olduğu bir kadro ile sahaya çıktı.

Yedek ağırlıklı kadro

Ortahisar Yavuz Selim Stadı’ndaki karşılaşmaya Düzcespor, Hekimoğlu Trabzon maçına Ersin, Erdi, Muhammed Barutçu, Tugay, Berkhan, Eren, Batuhan, Recep, Erkan, Emre ve Alperen ilk 11’iyle çıktı. Düzcespor’un bu maçtaki yedekteki futbolcuları ise Ömer Faruk, Onur, Mert,  Barış Emirhan, Kamil, Nevzat ve Furkan oldu.

Goller uzatmalarda geldi

Çekişmeli geçen maçın normal süresinde gol düğdüğü çalmayınca 90 dakika 0-0 biten maçta uzatmalara gidildi. Uzatma bölümünün 92. dakikasında rakip Hekimoğlu Trabzon, Berkay Sefa Kara’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Düzcespor bu gole 103. dakikada, oyuna sonra giren genç oyuncusu Furkan Temizsoy’lakarşılık vererek durumu 1-1’e getirdi.

Emirhan’ın atışını kaleci kurtardı

Uzatmalarda başkaca gol olmayınca tur penaltılara kaldı. Durum 4-4’ken oyuna ikinci yarı giren Barış Emirhan Doğan 5. atışı yaptı. Ancak rakip kaleci Azat Kuçkar bu atışı kurtararak takımını 4. Tur’a taşımış oldu.  Düzcespor böylece Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Eleme Turu’nda veda etmiş oldu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ