2021-2022 Okul Sporları kapsamında Küçükler Voleybol Yarı Final Müsabakaları 2-5 Nisan 2022 tarihleri arasında Düzce Bahçeşehir Spor Salonu ve 18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kızlarda, A Grubunda Kastamonu, Tekirdağ A, İstanbul ve  Bursa takımları yer aldı.  B Grubunda ise müsabakalara İzmir, Tekirdağ B, Eskişehir, Yalova illeri katıldı. Erkeklerde ise A Grubunda İstanbul A, Yalova, Düzce, Edirne yer alırken,  B Grubunda Kocaeli, İstanbul B, Kastamonu ve Eskişehir takımları yarıştı.

Farklı kentlerden il birincisi takımların yarıştığı müsabakalar sonucunda Düzce Bahaettin Güçlü Ortaokulu, erkek takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Yapılan müsabakalarda, Bahaettin Güçlü Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol takımı, Edirne ve Yalova ili takımlarını 2-1’lik sonuçlarla yenerek finale kaldı.

Düzce temsilcisi Bahaettin Güçlü Ortaokulu finalde de Yalova ili temsilcisini 2-1 yenince şampiyonluğu göğüsledi. Sporda elde ettiği başarılarla Düzce’nin gururu olan Bahaettin Güçlü Ortaokulu aldığı bu başarılı sonuçtan sonra ilk 8 takım arasına girerek Türkiye Finallerine katılmayı hak etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ