19 Martta başlayacağı bildirilen ve 16 grup halinde Bölgesel olarak, çift devreli lig usulü oynanacağı daha önce belli olan Türkiye Kadın Futbol 3. Liginin fikstürü de çekildi.  H grubunda yer alan Düzce Kadın Futbol Takımı il maçını 19 Mart Cumartesi günü Karabük Gençlerbirliği Kadın Futbol takımıyla deplasmanda oynayacak. Safranbolu Sentetik Çim Sahasında oynanacak bu maç, saat 12:00’de başlayacak. 

H GRUBUN’DA BOYABATSPOR BAY GEÇECEK

5 takımdan oluşan H grubunda ilk hafta fikstür gereği, Boyabat Eğitim Spor ilk haftayı bay geçirecek. H grubunda diğer maç ise yine 19 Mart Cumartesi günü Kemerspor Kadın Futbol ile Kastamonu Gücüspor Kadın Futbol takımı arasında saat 12:00’de  oynanacak.  Düzce Kadın Futbol takımının 2. Hafta da rakibi Kemerspor Kadın Futbol takımı

BU MAÇ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Düzce Kadın Futbol takımı, ilk hafta deplasmanda oynayacağı Karabük maçı için hazırlıklarını teknik sorumlu Ahmet Kara ve yardımcısı Rümeysa Kütük nezaretinde sürdürüyor.   Düzce Kadın Futbol takımının bu sezonda forma giyecek olan 4 futbolcu ile de anlaşma sağladığı ve transferin son gününde bu sporcularla transferleri için imza atılacağı kaydedildi.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ