Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup maçlarının başlaması sebebiyle oynanacak karşılaşmalar ertelendi. Nurettin Zafer Stadı'ında yapılacak olan karşılaşmalar aynı saate denk geldi. Güldostlar Futbol Turnuvası'nda ilk maçlarda A Grubunda Kırmızı Takım ile Sarı Takım karşılaştı. Yapılan maçı Murat ve Kenan'ın birer Engin'in ise 3 golü ile 5-0 Kırmızı takım kazandı. B Grubunda ise Siyah Takımda Fevzi, Neşat ve Hakan gol atarken Turuncu Takım Fikret ile gol kaydetti.

Siyah Takım ilk maçında rakibini 3-1 yenmeyi başardı. İkinci maçlarda ise A Grubunda Mavi Takım ile Lacivert Takım karşı karşıya geldi. Mavi Takımın golleri 8. dakikada Hüseyin, 17. dakikada Bahadır'dan gelirken, Lacivert Takım'ın golü 9. dakikada Hüseyin'den geldi. Maçı Mavi Takım 2-1 kazandı. B Grubunda ise ikinci maçta Yeşil Takım Sarı Takım ile oynadı. Yeşil Takım Hüseyin'in 2, Erol ve Bedri'nin birer golleri ile 4 gol atarken Sarı Takım Servet ve Şafak'ın golleriyle iki gol attı. Karşılaşmayı Yeşil Takım 4-2 kazandı.

Ertelenen 3. maçlar şu şekilde

Turnuvanın 3. maçlarında B Grubunda Siyah Takım ile Yeşil Takım, A Grubunda Kırmızı Takım ile Lacivert Takım karşılaşması ertelendi.