Turnuvanın son günündeki karşılaşmalar da Çanakkale Belediyespor ile Ankara Ormanspor karşı karşıya gelirken Nu-Door Düzce Gençlikspor Akaçkoca Poyrazspor ile mücadele etti.

İlk olarak Çanakkale Belediyespor Anakara Ormanspor maçı oynandı. Çanakkale bulduğu pozisyonlarda basket bulamayınca Ankara Ormanspor oyunda üstünlüğü sağladı ve karşılaşmadan uzatmalar sonucunda 71-63 galip ayrılan taraf oldu.

Diğer bir karşılaşma ise Nu-door Düzce Gençlikspor ile Akçakoca Poyrazspor arasında oynanacakken, Akçakoca Poyrazspor 'un maça geç gelmesiyle karşılaşma bir saat gecikmeli başlandı. Hayatlarını kaybeden askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulan karşılaşmada Nu-Doorr Düzce Gençlikspor Yasin, barkın, Marwett, Eyüp ve Özkan beşlisiyle oyuna başlarken Akçakoca Poyrazspor Cihan, serdar, Özgün, İbrahim ve Ferit beşlisiyle maça başladı. Akçakoca Poyrazspor ilk 4 dakika da sadece bir sayı bulabildi.

İyi savunma yapan ve yaptığı ataklardan boş dönmeyen Nu-Door Düzce Gençlikspor ilk periyotun bittiğinde 11 sayılık farkla periyotu Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı 37-29 Nu-Door Düzce Gençlikspor' un üstünlüğüyle sona erdi. 3. periyotta başlarında her iki takım basketlerle başladı. Pozisyonlardan takımlar boş dönmezken periyotu 57-49 Nu-Door Düzce Gençlikspor üstün tamamlamış oldu. 4.Periyotta oyun üstünlüğünü tekrar ele alan Nu-Door Düzce Gençlikspor karşılaşmadan 80-67 galip ayrıldı. Önceki karşılaşmalardan galip gelen Akçakoca Poyrazspor son maçını kaybetmesine rağmen turnuvayı kazanan takım oldu.