Yığılcaspor'un düzenlediği Futbol Turnuvası'ında yarı final maçları yarın oynanacak. Gruplarında ilk ikiye kalarak yarı finale çıkmayı başaran takımlar, final için mücadele edecekler. Yarı finalde Çamlısupor Er-Bu ile oynarken, Birlik Taksi Mengenspor ile karşılaşacak.

Çamlısuspor:

Yığılca Turnuvası'nda A Grubunda mücadele eden Çamlısupor namağlup birinci olarak çıktı. İlk maçında Özçamlısuspor'u 7-1 yenmeyi başaran Çamlıspor ikinci maçında ise Hacıyerispor ile karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçı Çamlısuspor 3-2 kazandı. Grup'tan çıkmayı garantileyen Çamlısuspor son maçını ise Mengenspor ile prestij karşılaşması haline getirdi Grup'tan namağlup çıkmayı isteyen Çamlısuspor bu isteğini gerçekleştirdi ve Mengenspor'u 4-1 yendi.

Birlik Taksi

Yığılca Turnuvası'nda B Grubunda oynayan Birlik Taksi Gruptan namağlup birinci çıktı. İlk maçında Güneyspor ile oynadı. Rakibini gol yağmuruna tutan Birlik Taksi maçı 11-2 kazandı. İkinci maçında ise Er-bu ile oynayan Birlik Taksi rakibini 3-1 yendi. Grup'tan çıkmayı garantileyen Birlik Taksi son maçını Gençlergücü ile oynadı. Bu karşılaşmayı Birlik Taksi 4-1 kazandı.

Mengenspor

Yığılca Turnuvası'nda yarı finale çıkan takımlardan bir taneside Mengenspor oldu. Mengenspor A Grubunda ilk maçında Hacıyerispor ile karşılaştı. Bol gollü geçen maçı Mengenspor 5-4 kazandı. İkinci maçında Özçamlıspor ile oynayan Mengenspor maçı da 5-2 kazandı. Son maçını Çamlısuspor ile oynayan Mengenspor karşılaşmayı 4-1 kaybetti.

Er-bu

Yığılca Turnuvası'nda yarı finalde Mengenspor'un rakibi olan Er-Bu Grup'tan ikinci olarak çıktı. İlk maçında Gençlergücü ile oynadı. Karşılaşma 3-3 sona erdi. İkinci maçında Birlik Taksi ile oynayan Er-bu maçı 3-1 kaybetti. Son maçını kazanmak zorunda olan ve rakiplerinin de kaybetmesi şeklinde Grup'tan çıkabilecekti. Aynende öyle oldu. Er-bu Güneyspor karşısında 3-0 hükmen galip olurken rakibi de puan kaybetti. Averaj işle Er-bu yarı finale çıktı.