Akçakoca’da çok sayıda takımın mücadele ettiği Topuz İnşaat Kış Ligi Halı Saha Futbol Turnuvası, heyecan dolu maçlara sahne oldu. Turnuvanın sona ermesinin ardından şampiyon olan ve dereceye giren takımlara ödül takdimi yapıldı.

Zirve Restaurant’ta gerçekleştirilen ödül takdimine, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N. Pazvant, Kızılay Başkanı Özkan Öztürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Duygu Aydoğan ve ligde yer alan takımların oyuncuları katıldı.

Şampiyon Çuhallıspor

Kahvaltıdan sonra, lig şampiyonu olan Çuhallıspor’a Başkan Yanmaz tarafından kupa takdimi yapılırken, ligi ikinci sırada bitiren Yücelen Yapı’ya kupa ödülünü ATSO Başkanı Mehmet Pazvant, üçüncü olan Tarz Giyimspor’un kupasını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duygu Aydoğan tarafından verildi.

‘Turnuvalarda bizim de katkımız olacak’

Ödül töreninin ardından bir açıklama yapan Başkan Yanmaz, “ Bu organizasyonu düzenleyen Topuz İnşaat’a teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde yapılacak olan turnuvalarda bizim de bir katkımız olacak. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ayaklarınıza sağlık güzel bir turnuva olmuş.” dedi.