Düzce U 15 ve U 17 maçları oynanmaya başladı. U 15 maçlarında ikişer müsabaka oynanırken U 17 maçlarında birer müsabaka oynandı. U 15 maçlarında Akçakocaspor - Aziziyespor’u 3-0 Düzce Belediyespor - Çiftlik Gençlikspor’u 2-0, Çilimli Belediyespor - Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımını 3-0, Cumayeri Belediyespor - Düzce Ayyıldızı takımını 3-0 yenerek üç puanın sahibi oldular.

Bu sonuçlara göre Akçakocaspor, Cumayeri Belediyespor ve Düzce Belediyespor iki maçta galip gelerek 6 puana ulaştılar. Çilimli Belediyespor  ve  Çiftlik  Gençlikspor, 2 maçta 3 puan alarak 4. ve 5. sıradalar. Düzce Ayyıldızı, Aziziyespor ve Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımları 2 maçta puan ile tanışamadılar.

U 17 maçları iki grupta devam ediyor. A grubunda Düzce Gençlerbirliği- Düzce Modern Eğitimcilerspor’u 7-1, Akçakocaspor Bahçeköyspor’u 5-1 Kaynaşlı Belediyespor Düzce İdmanyurduspor’u 1-0 yenerek üç puan ile tanıştılar. Bu grupta ilk haftanın lideri Düzce Gençlerbirliği takımı oldu. Akçakocaspor ve Kaynaşlı Belediyespor takımları 2 ve 3. oldular. Diğer grupta Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı  Çilimli Belediyespor’u 3-2 Gölyakaspor Aziziyespor’u 7-0 Düzce Belediyespor Cumayeri Belediyespor’u 3-2 yenerek üç puanın sahibi olurken ilk haftanın lideri Gölyakaspor, ikincisi Düzce Belediyespor ve üçüncüsü Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımları oldu. U 15 ve U 17 maçlarına önümüzdeki haftalarda devam edileceği öğrenildi.