Birçok sorun yaşanılan U-13 Ligi'nde ilk olarak takımların lisan sorunları ortaya çıktı. Forma töreni yapılmasına rağmen maçlara çıkmayan takımların tutumları soru işareti bırakırken bu defa da maç programları gündeme geldi. Belirlenen saatlerde maçların değişmesi ve bundan haberdar olmadıklarını dile getiren takımların Antrenörleri, yöneticileri ayrıca çocuklara futbol oynatamanın üzüntüsünü de yaşadılar.

Beklenildiği kadar maç oynamayan takımlar şimdi başlayacak olan Türkiye Şampiyonası'nda nasıl bir performans gösterecekleri bilinmiyor. Bunun yanı sıra sezonda sürekli gündeme gelen alt yapıdan oyuncu yetiştirme konusu yine yeterince çocuklar izlenemedi ve gerekli oluşum için yapılması gereken çalışmalar bir daha ki sezona kaldı. Sezon play-offtta son maçlarda final kabul edilen müsabakayı Düzce Belediyespor Yığılcaspor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Yığılcaspor mücadele etmesine rağmen aradığı golü bulamadı. Zirve mücadelesi kadar üçüncülük sıralamasıda ayrı bir renk kattı. Köprübaşıspor son haftaya girerken elde ettiği üçüncülüğü son hafta Konuralpsinerjispor'a kaptırdı. Yapılan mücadeleyi Konuralpsinerjispor 6-1 gibi farklı skorla kazanırken, Köprübaşıspor Gruplarda berabere kaldığı rakibi karşında ki farklı yenilgiyle seyircisini de hayal kırıklığına uğrattı. Yeni Taşköprüspor Pırpırspor karşısında hükmen 3-0 galip olurken Pırpırspor son sırada yer aldı. Ayrıca miniklerin gösterdikleri performans, mücadele, azim kazanma isteği izleyenleri hayran bırakırken büyüklere dahi taş çıkarttıracak nitelikteydi.