Türkiye Futbol Federasyonu U17 ve U15 Bölgesel Gelişim Ligleri, 16-17 Nisan’da oynanacak ilk maçlarla başlıyor. Bu liglerde Düzcespor da iki takımla katılarak mücadele verecek. Düzcespor’un bulunduğu U-17 Ligi 4. Grup’ta Ankaraspor, Çorumspor ve Eskişehirspor U17 takımları yer alıyor. Bu ligde maçlar 3 devre halinde deplasman usulü oynanacak.  9 maç sonunda şampiyon olan takım bölge elemelerine katılmayı hak edecek.
Kırmızı lacivertlilerin yer aldığı U15 Ligi 3. Grup’ta ise Uşakspor, Eskişehir, Çorumspor, Afyonspor ve Ankaraspor U15 takımları bulunuyor. Bu Lig çift devreli deplasman usulü 10 maç üzerinden oynanacak. Bu grubun şampiyon olan takımda bir üst gruba çıkarak bölge elemelerine gitmeyi hak edecek.

DENEYİMLİ TEKNİK ADAMLARA EMANET
Düzcespor U17, deneyimli teknik adam Yusuf Arat nezaretinde 16 Nisan’da başlayacak olan Bölgesel Gelişim Ligi için çalışmalarını haftalar öncesinde sürdürmeye başlayarak deplasmandaki maça hazırlanıyor. 17 Nisan’da başlayacak olan Ulusal Gelişim Ligi’nde yer alan Düzcespor U-15 Takımı’nın genç yetenekleri ise tecrübeli antrenör Ömer Başol’un nezaretinde günler öncesinden deplasmanda oynayacakları Çorumspor maçına hazırlanmaya başladı. Her iki takımında, hedefi deplasmanda Düzcespor’u en iyi şekilde temsil ederek başarıl sonuçlar almak. 

U17 ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA
Düzcespor U17 Takımı, ligde ilk maçını 16 Nisan Cumartesi günü başlayacak Eskişehir U17 Takımı’yla maç yapacak. Bu maç saat 14.00’te Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Spor Tesisleri Sahası’nda oynanacak. U17’de Diğer maç ise Ankaraspor ile Çorumspor arasında Ankara Gölbaşı Sahası’nda saat 14.00’te başlayacak. 

U15 ÇORUM’DA BAŞLAYACAK 
U15 Bölgesel Gelişim Ligin’de ise maçlar 17 Nisan’da başlayacak. Düzcesor U15 Takımı, ilk maçını Çorumspor U-15 Takımıyla yapacak. Bu maç saat 14.00’teki başlama düdüğüyle Çorum Mimar Sinan Futbol Sahası’nda oynanacak. U15 Ligi 3. Grup’ta diğer maçları programı ise şöyle: Uşakspor- Ankaraspor. Saat 14.00- Uşak Huzur Kent Altyapı Tesisleri Sahası:  Afyonspor-Ankaraspor. Saat: 14.00- Afyon Kocatepe Futbol Sahası. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ