3. Lig 4. grup 7. hafta maçları, üç maç dışında, oynandı. Haftanın en önemli maçında Orduspor ile Bayrampaşa 0 - 0 berabere kalarak, birer puanla sahadan ayrıldılar. Orduspor, bu beraberlik ile 11 olan puanını 12, Bayrampaşa ise 9 olan puanını 10 yapmayı başardı. Kelkit Belediyespor, kendi evinde Silivrispor’u 2 - 1 ile yendi ve 9 olan puanını 12 yaparak zirveye ortak oldu.

MODAFEN BÜYÜK AVANTAJ KAÇIRDI

Genç oyuncularla büyük başarı elde eden Modafen, bu hafta Muğlaspor önünde 2 - 1 mağlup olarak zirve adına büyük bir avantajı yitirdi. Modafen, Muğlaspor önünde en güzel oyununu ortaya koyarken, savunmadan çıkarken kaptırdığı toplarla iki gol kalesinde görerek sahadan mağlup olarak dönmesine sebep oldu. Modafen, 10 puanda kalırken Muğlaspor 2 olan puanını 5 yaptı. Bir başka maçta Alanya Kestelspor, Bursa Yıldırımspor maçını 3 - 2 kazandı ve üç puanın sahibi oldu. Alanya Kestelspor 8 olan puanını 11 yaparken, Bursa Yıldırımspor 9 puanda kaldı. Alt sıraları ilgilendiren maçta, Sultanbeyli Belediyespor kendi evinde Siirt İl Özel İdare takımına 1 - 0 yenilerek alt sıralara demir attı. Siirt İl Özel İdare ise çıkışını sürdürürken 3 olan puanını 6 yaptı.

ÜÇ MAÇ ERTELENDİ

Grubumuzda üç maç ertelendi. Bu maçlar Düzcespor - Karaköprü Belediyespor, Aksaray Belediyespor- Adıyamanspor ve Bergama Belediyespor- Kozan Belediyespor oldu. Maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Bu sonuçlara göre 14 puanla Adıyamanspor lider olurken, 13 puanlı Aksaray Belediyespor 2., 12 puanlı iki takım Orduspor ve Kelkit Belediyespor 3. ve 4. sırada yer aldı. Düzcesporumuz 5 maçta 9 puanla 8. sırada yer alıyor.