Kırmızı lacivertliler önümüzdeki Çarşamba günü saat 14.00’de Bursa Yıldırımspor’u evinde ağırlıyor. Düzcespor’da bu hafta tek hedef mutlak galibiyet… Düzcespor’un bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Düzcespor’un şampiyonluk yarışında grubu şampiyon olarak mutlu son ile tamamlaması için fikstüründe bulunan maçları tek tek kazanarak geçmesi gerekiyor. Spor otoriteleri tarafından Düzcespor’un, Bursa Yıldırımspor maçı “Ya kazanacak, Ya kazanacak.” şeklinde yorumlandı. Düzcespor alacağı bu galibiyet ile seri yakalayacağı ve aynı zamanda Bursa Yıldırımspor’u saf dışı bırakacağı konuşuluyor.

TAKIMIMIZ BU MAÇIN ÖNEMİ BİLİYOR

Düzcespor’un yaptığı son idmanlarda hırs küpü olduğu gözlemlendi. Kırmızı lacivertli ekibin gerçekleştirdiği yoğun idmanlar ile Bursa Yıldırımspor maçının önemini bildiği görüldü. Spor otoriteleri ve sporseverler tarafından Düzcespor oyuncu grubunun maçın başından sonuna kadar motivasyonu elinde bulundurması istenirken bu oyuncu grubunun giydiği formanın hakkını vermesi bekleniyor.

TFF 3. Lig 4. Grupta Düzcespor puan cetvelinde 2. durumda bulunurken Bursa Yıldırım 4. sırada yer alıyor. Temsilcimiz Düzcespor, oynadığı 23 maçta 12 galibiyet elde ederek bunun yanında 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Düzcespor rakip ağlara 34 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. Düzcespor’un bu haftaki rakini Bursa Yıldırımspor ise 22 maçta 40 puan topladı. Bursa Yıldırımspor’un 11 galibiyet 7 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Bursa Yıldırımspor rakip ağlara 28 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Bursa Yıldırımspor’un çıkacağı müsabakalarda savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken rakibine karşı kontra ataklar ile çıkmayı planlıyor.