14.08.2020 tarihinde açıklanan kararda küme düşmenin olmayacağı ve Akçakocaspor’un şampiyon ilan edilip Bölgesel Lige alındığı kamuoyuna açıklandı. Açıklanacak olan bu kararı aylar öncesinde okuyucularına bildiren Öncü Haber Spor Servisi yine yanılmadı ve doğru, net bilgiyi okuyucularına kesintisiz olarak aktardı.

ÜÇ TAKIM TEMSİL EDECEK

2020-2021 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de ilimiz üç takım tarafından temsil edilecek. Bu takımlar Çilimli Belediyespor, Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor olacak. Çilimli Belediyespor’un BAL’a gireceğine kesin gözüyle bakılırken, Akçakocaspor ve Beyköy Belediyepsor cephesinde ise hem sevinç hem hüzün var. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın BAL ile ilgili düşünceleri bilinmiyor. Yanmaz yaptığı önceki açıklamalarında borçlar nedeniyle BAL’a giremeyeceklerini dile getirmişti. Ancak oluşan kamuoyu ve yoğun baskılar neticesinde Akçakocaspor’un büyük bir ihtimal ile BAL’da yer alacağı gümdemden düşmüyor. Beyköy cephesinde ise bütün oklar Osman Kılıç’a çevrilmiş durumda.

MEHMET KESKİN’İN İKNA EDİLMESİ GEREKİR

Uzun yıllar Beyköy Belediyespor Başkanlığı yapmış olan iş insanı Mehmet Keskin’in ikna edilmesi durumunda Beyköy Belediyespor’un lige damga vuracağı kamuoyu ve taraftarlar tarafından gümdemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Başkan Mehmet Keskin, hırslı kişiliği ile ön plana çıkarken Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın Beyköy Belediyespor takımının Başkanı olması halinde Mehmet Keskin’e destek vereceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.