3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan ve sezona iddialı hazırlanan Düzcespor, yeni transferleriyle, üçüncü kamp döneminde hazırlık maçlarına da önem veriyor. Bu güne kadar Bandırmaspor ve Urfa Karaköprüspor ile hazırlık maçı yapan kırmızı lacivertli takımımız, 10 Ağustos Salı günü 2. Lig Beyaz grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu ile Bolu Termal Karacasuspor sahasında karşılaşacak.

Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın yeni sezon öncesi ideal kadroyu belirlemesi ve yeni transferlerin denenemesi için çok önem verdiği bu hazırlık maçlarının dördüncü ise 12 Ağustos Perşembe günü Somaspor İle. Düzcespor yönetiminin hazırlık maçlarının sayısını artırmak için girişimlerine devam ediyor.

Düzcespor bu güne kadar iki hazırlık maçı yapmış, Bandırmspor’a son dakikada gelen penaltı golüyle 3-2 yenilmişti. Takımmız Pazar günü Bolu’da yaptığı diğer bir hazırlık maçında ise gurubundaki rakibi Urfa Karaköprüspor’u 47. Dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Nevzat Bilen’ sayesinde 1-0 kazanmıştı.

Düzcespor üçüncü hazırlık maçını 10 Ağustos 2021 Salı günü Tarsus İdmanyurduspor, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü Somaspor ile karşılaşacak.